Marzysz o zupie pomidorowej z prawdziwego zdarzenia? Różni się ona nieco od tradycyjnego, polskiego dania z makaronem. Oryginalna, włoska zupa pomidorowa doprawiona jest obficie bazylią, a w jej wnętrzu kryją się cząstki prawdziwych śródziemnomorskich, dojrzałych pomidorów. Jest niezwykle aromatyczna i gęsta oraz przywodzi na myśl skąpane w słońcu włoskie pejzaże.
A może masz ochotę na prawdziwe spaghetti? Nie znajdziemy w nim sztucznych koncentratów pomidorowych ani składników typu instant. Podstawą jego wykonania są krojone pomidory, oliwa z oliwek oraz zioła. Jak zdobyć takie składniki na samym początku wiosny? Dojrzałe i dorodne pomidory, zamknięte w szklanych buteleczkach tuż po zbiorach oferuje marka Valfrutta, zachęcając do bliższego poznania kuchni śródziemnomorskiej.
Przecier pomidorowy z cząstkami pomidorów Valfrutta jest dokładnym odpowiednikiem produktów, używanych do tradycyjnych dań przez rodowitych Włochów. W 700-mililitrowej butelce znajdziemy świeży, treściwy przecier pomidorowy z cząstkami warzyw, którego bogaty smak przywodzi na myśl prawdziwą, włoską i pełną wrzawy kuchnię, w której powstają autentyczne kulinarne arcydzieła. Może służyć zarówno jako baza do zup i sosów, a także mnóstwa innych, także polskich dań.
Wygodna szklana butelka zapewnia trwałość produktu, gwarantuje także jego świeżość.
Marka: Valfrutta, Pojemność: 700 ml, Cena: 4,79 zł, Dystrybutor: Index Food
Index Food