Pasty kanapkowe Profi to nowość w segmencie past kanapkowych. To, co je wyróżnia od innych tradycyjnych past na rynku, to możliwość serwowania również na ciepło.
Pasty Profi, w przeciwieństwie do past obecnych na rynku, nie są przygotowane na bazie majonezu. Powstają z wykorzystaniem wysokiej jakości mięs i ryb (łososia wędzonego) z dodatkiem warzyw, bez glutaminianu monosodowego czy barwników.
Unikatowa formuła na bazie oleju rzepakowego umożliwia spożycie jej na ciepło, w postaci smakowitej grzanki, aromatycznej zapiekanki, czy kanapki podgrzanej w mikrofalówce (opcja grilla). Podgrzana pasta po prostu smakuje jeszcze lepiej!
Pasta jest dostępna w czterech smakach: po amerykańsku z prażoną cebulką, po szwajcarsku z serem i boczkiem, po meksykańsku z papryką i po skandynawsku z łososiem.
To, co wyróżnia nasz produkt w kategorii past to formuła, która pozwala serwować pasty zarówno na zimno, jak i podgrzane, w formie ciepłej kanapki czy chrupiącej grzanki.
– mówi Maja Tereszkiewicz, kierownik działu marketingu Brand Management Profi.
Nowoczesne opakowanie i innowacyjne, oryginalne receptury naszych past gwarantują oczekiwaną przez klienta, wysoką jakość produktu.
– mówi Marcin Biel, technolog firmy Profi.
Cena: ok. 2,80 zł.
Profi
***
O Profi
Wielkopolska Wytwórnia Żywności PROFI to czołowy na polskim rynku producent pasztetów, dań gotowych i konserw mięsnych. Firma działa od 1993 roku, z siedzibą w Grabowie nad Prosną. Zbudowana jest w całości na krajowym kapitale. Nowoczesna technologia produkcyjna, bezpieczne opakowania, wysoka jakość produktu, wdrożony system HACCP, certyfikowane Standardy IFS, BRC i system ISO 9001, a także liczne nagrody i wyróżnienia sprawiają, że PROFI nieustannie zdobywa zaufanie i uznanie konsumentów w Polsce i za granicą.