Profi prezentuje pasty kanapkowe w czterech smakach

Pasty kanapkowe po meksykańsku ProfiPasty kanapkowe Profi to nowość w segmencie past kanapkowych. To, co je wyróżnia od innych tradycyjnych past na rynku, to możliwość serwowania również na ciepło.

Pasty Profi, w przeciwieństwie do past obecnych na rynku, nie są przygotowane na bazie majonezu. Powstają z wykorzystaniem wysokiej jakości mięs i ryb (łososia wędzonego) z dodatkiem warzyw, bez glutaminianu monosodowego czy barwników.

Unikatowa formuła na bazie oleju rzepakowego umożliwia spożycie jej na ciepło, w postaci smakowitej grzanki, aromatycznej zapiekanki, czy kanapki podgrzanej w mikrofalówce (opcja grilla). Podgrzana pasta po prostu smakuje jeszcze lepiej!

Pasta jest dostępna w czterech smakach: po amerykańsku z prażoną cebulką, po szwajcarsku z serem i boczkiem, po meksykańsku z papryką i po skandynawsku z łososiem.Pasty kanapkowe po szwajcarsku Profi

To, co wyróżnia nasz produkt w kategorii past to formuła, która pozwala serwować pasty zarówno na zimno, jak i podgrzane, w formie ciepłej kanapki czy chrupiącej grzanki.

– mówi Maja Tereszkiewicz, kierownik działu marketingu Brand Management Profi.

Nowoczesne opakowanie i innowacyjne, oryginalne receptury naszych past gwarantują oczekiwaną przez klienta, wysoką jakość produktu.

– mówi Marcin Biel, technolog firmy Profi.

Cena: ok. 2,80 zł.

Profi

 

***
O Profi

Wielkopolska Wytwórnia Żywności PROFI to czołowy na polskim rynku producent pasztetów, dań gotowych i konserw mięsnych. Firma działa od 1993 roku, z siedzibą w Grabowie nad Prosną. Zbudowana jest w całości na krajowym kapitale. Nowoczesna technologia produkcyjna, bezpieczne opakowania, wysoka jakość produktu, wdrożony system HACCP, certyfikowane Standardy IFS, BRC i system ISO 9001, a także liczne nagrody i wyróżnienia sprawiają, że PROFI nieustannie zdobywa zaufanie i uznanie konsumentów w Polsce i za granicą.

Dodaj komentarz

Twój email nie będzie widoczny w treści komentarza.
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane.