Dzik Polski Cydr z certyfikatem „Doceń Polskie”

Dzik Polski CydrPolskim produktom najwyższej jakości już po raz trzynasty w historii przyznano certyfikaty „Doceń Polskie”. Za swój naturalny i niepowtarzalny smak, certyfikat otrzymał również Dzik Polski Cydr.

Program „Doceń Polskie” realizowany jest już od 2011 roku i ma na celu wspieranie rodzimych produktów najwyższej jakości. Certyfikaty mogą otrzymywać jedynie wyroby posiadające polski akcent, a więc produkowane na terenie naszej kraju.

Warto podkreślić, że nie wszystkie produkty biorące udział w audycie zostają nagrodzone. Specjalne godło promocyjne otrzymują tylko te, które charakteryzują się ceną adekwatną do jakości oraz wyjątkowym smakiem.

Doceń polskie Top ProduktTakie cechy można przypisać Dzikowi – cydrowi produkowanemu w Koninie, rozlewanemu w najmodniejszych warszawskich lokalach, a już wkrótce sprzedawanemu w butelkach w wybranych sklepach na terenie całego kraju. Dzik charakteryzuje się świeżym, lekko słodkawym, a zarazem bardzo orzeźwiającym smakiem, przez co jest idealny właściwie na każdą okazję.

Cały proces produkcji napoju, od przyjęcia jabłka, przez tłoczenie, fermentację, leżakowanie i rozlew, jest pod stałą kontrolą jakościową, co oczywiście wpływa na walory smakowe samego Dzika.

Dzik Polski Cydr

Dodaj komentarz

Twój email nie będzie widoczny w treści komentarza.
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane.

Więcej w Alkohol, Cydr, Doceń polskie, Dzik Polski Cydr, Dziki Cydr, Jabłka, Polski cydr, Polskie jabłka, Producent alkoholi
Tequila El Jimador
Tequila El Jimador Blanco w nowym opakowaniu

Prawdziwa meksykańska tequila wytwarzana jest w 100% z błękitnej agawy. Odznacza się wyjątkowo wyrazistym, bogatym smakiem. Jego źródłem są rośliny...

Zamknij