Marka Pudliszki wprowadza kolejną pyszną innowację – warzywne pasty kanapkowe do smarowania pieczywa. Jest to kolejna propozycja w segmencie potraw schłodzonych, wpisująca się w wyraźny trend rosnącego zapotrzebowania na produkty pozwalające szybko przygotować posiłek, a jednocześnie odżywcze, wysokiej jakości i smaczne.
Pyszne, idealnie doprawione, z kawałeczkami chrupiących warzyw… nowa propozycja marki Pudliszki to smaczny i zdrowy pomysł na urozmaicenie kanapek. Ożywią śniadanie i kolację oraz pozwolą łatwo przygotować wartościowy posiłek w pracy. Pasty mogą też służyć jako dipy do maczania warzyw czy krakersów.
Pięć zupełnie nowych warzywnych smaków opracowano na podstawie badań gustów konsumentów, aby jak najlepiej odpowiedzieć na ich oczekiwania:
- Z cząstkami jajka i szczypiorkiem
- Z kawałeczkami papryki z dodatkiem chrupiącej cebulki
- Wyraziście czosnkowa, z dodatkiem aromatycznych ziół
- Z chrupiącymi kostkami ogórka konserwowego doprawionego koperkiem
- Z suszonymi słodkimi pomidorami, uzupełnionymi delikatną kompozycją ziół
Nowości wyróżniają wyraźnie wyczuwalne kawałeczki warzyw, które nadają paście chrupkości. Według konsumentów jest to ogromna zaleta nowych produktów (Millwardbrown SMG/KRC luty 2012).
Pasty kanapkowe Pudliszki są przeznaczone do przechowywania w lodówce. Mają krótki termin przydatności, dzięki czemu zachowują świeży smak.
Pasty warzywne Pudliszki to wyjątkowa propozycja na rynku, ze względu na dotychczas ograniczoną ofertę typowo warzywnych produktów do sparowania pieczywa. Połączenie dynamicznego rozwoju rynku produktów convenience z wieloletnim doświadczeniem marki Pudliszki w zakresie produktów warzywnych oraz dań gotowych czy przekąsek stanowi dla detalisty gwarancję powodzenia, a dla konsumenta smaku i najwyższej jakości nowych past.
Pudliszki