Warzywne jest pożywne – linia warzywnych pasztetów “Dziarskie Jarskie” dla wegetarian od marki Pekpol

Marka Pekpol poszerzyła swoją ofertę wprowadzając nową linię pieczonych pasztetów warzywnych „Dziarskie Jarskie”. Powstały one w 100 proc. ze świeżych warzyw i nie zawierają żadnych substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku i sztucznych barwników. Linia „Dziarskie Jarskie” to propozycja dla wegetarian i wszystkich, którzy chcą urozmaicić swój codzienny jadłospis o produkty roślinne.

W nowej warzywnej linii znalazły się cztery smaki pasztetów: z brokułami, z żurawiną, z selerem oraz z marchwią i soczewicą.

Jako firma obserwujemy zmieniające się preferencje konsumentów, analizujemy trendy i staramy się tworzyć spełniającą oczekiwania klientów ofertę. Także tych, którzy preferują dietę bezmięsną. Dlatego też postanowiliśmy przygotować linie produktową opartą wyłącznie na warzywnym składzie.

– mówi Małgorzata Wódkiewicz, Kierownik Marketingu ZM Pekpol Ostrołęka.

Produkty zostały przygotowane ze świeżych warzyw z dodatkiem naturalnych przypraw. Pasztety doskonale nadają się do jedzenia zarówno na zimno – idealnie pasują do pełnoziarnistego i pszennego pieczywa, jak i na ciepło. Wystarczy kilka minut w piekarniku lub na patelni, aby za chwilę zajadać się pożywnym przysmakiem. Świetny skład, kremowa konsystencja i wyśmienite walory smakowe sprawiają, że pasztety „Dziarskie Jarskie” doskonale wzbogacą codzienne menu.

Cena: ok. 6 zł
Waga: ok. 210 i 220 g

ZM Pekpol

Dodaj komentarz

Twój email nie będzie widoczny w treści komentarza.
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane.

Więcej w Dania wegetariańskie, Dziarskie Jarskie, Małgorzata Wódkiewicz, Pasztet, Pasztet warzywny, Pasztet wegetariański, Pasztety, Pekpol, Pekpol Ostrołęka, Producent wędlin, Zakłady Mięsne Pekpol
Sokołów
Grupa Sokołów finalizuje przejęcie Grupy Mięsnej Gzella

Grupa Sokołów, jeden z liderów na polskim rynku wyrobów mięsnych, ogłosiła sfinalizowanie zapowiadanej w lutym 2018 r. transakcji połączenia z...

Zamknij