Marka Pekpol poszerzyła swoją ofertę wprowadzając nową linię pieczonych pasztetów warzywnych „Dziarskie Jarskie”. Powstały one w 100 proc. ze świeżych warzyw i nie zawierają żadnych substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku i sztucznych barwników. Linia „Dziarskie Jarskie” to propozycja dla wegetarian i wszystkich, którzy chcą urozmaicić swój codzienny jadłospis o produkty roślinne.
W nowej warzywnej linii znalazły się cztery smaki pasztetów: z brokułami, z żurawiną, z selerem oraz z marchwią i soczewicą.
Jako firma obserwujemy zmieniające się preferencje konsumentów, analizujemy trendy i staramy się tworzyć spełniającą oczekiwania klientów ofertę. Także tych, którzy preferują dietę bezmięsną. Dlatego też postanowiliśmy przygotować linie produktową opartą wyłącznie na warzywnym składzie.
– mówi Małgorzata Wódkiewicz, Kierownik Marketingu ZM Pekpol Ostrołęka.
Produkty zostały przygotowane ze świeżych warzyw z dodatkiem naturalnych przypraw. Pasztety doskonale nadają się do jedzenia zarówno na zimno – idealnie pasują do pełnoziarnistego i pszennego pieczywa, jak i na ciepło. Wystarczy kilka minut w piekarniku lub na patelni, aby za chwilę zajadać się pożywnym przysmakiem. Świetny skład, kremowa konsystencja i wyśmienite walory smakowe sprawiają, że pasztety „Dziarskie Jarskie” doskonale wzbogacą codzienne menu.
Cena: ok. 6 zł
Waga: ok. 210 i 220 g
ZM Pekpol