Ocet Kielecki spirytusowy 10% poleca się do marynowania warzyw

WSP Społem Ocet Kielecki 10% 500mlPoczątek lata to czas, kiedy kramy kuszą bogactwem sezonowych warzyw. Dlatego, warto już teraz pomyśleć o przygotowaniu przetworów, by cieszyć się smakiem jarzyn podczas długich jesiennych wieczorów. A co polecamy do marynowania? Oczywiście Ocet Kielecki spirytusowy 10%.

To właśnie konserwowane bakłażany, cukinie czy papryki zajmą półki domowych spiżarni na wiele tygodni. Dzięki temu, w chłodniejsze dni, można będzie sięgnąć po wypełnione kolorami lata słoiczki.

Sekret udanych przetworów

Tradycyjna metoda wytwarzania Octu Kieleckiego spirytusowego 10% oraz niezmienny sposób produkcji od 1932 r.,  to dwie cechy, którymi można opisać ten produkt. Dlatego cieszy się on tak dużym uznaniem konsumentów – potwierdzają to liczne nagrody oraz godła jakości np. Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.

Ocet Kielecki spirytusowy 10%
ok. 1,99 zł za butelkę 500 ml

WSP Społem

Dodaj komentarz

Twój email nie będzie widoczny w treści komentarza.
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane.

Więcej w Ocet, Ocet kielecki, Producent octu
Znamy laureatów konkursu o Złoty Medal Targów WorldFood Warsaw 2017

Ponad 150 produktów spożywczych w jedenastu kategoriach walczyło wczoraj o medale i wyróżnienia targowe. Propozycje producentów i przetwórców przeszły oczekiwania...

Zamknij