Dr. Oetker wprowadza na rynek Ciasto i krem do Karpatki

Ciasto i krem do Karpatki Dr OetkerDr. Oetker – jeden z czołowych producentów ciast w proszku poszerza swoje portfolio o nowość: Ciasto i krem do Karpatki.

Jesienią 2015 w asortymencie ciast Dr. Oetkera pojawiła się nowość: Ciasto i krem do Karpatki. W opakowaniu znajduje się zestaw do sporządzenia złocistego i pysznie pofalowanego ciasta oraz delikatnego kremu.

Apetyczny wygląd i smak ciasta oraz gwarancja udanego wypieku sprawią, że nowy produkt będzie niewątpliwą atrakcją podczas rodzinnych przyjęć, spotkań w gronie przyjaciół, a także weekendów.

Aby wyczarować niezwykle efektowną Karpatkę wystarczy dodać produkty, które zawsze są w domu: jajka, masło i mleko.

Na opakowaniu znajduje się dodatkowy przepis na uszlachetnioną wersję kremu, do którego zamiast mleka dodaje się ubitą śmietankę.

Ciasto i krem do Karpatki, podobnie jak inne ciasta z oferty Dr. Oetkera nie zawiera konserwantów!

Przybliżona cena za opakowanie 380g wynosi 6zł. Produkt dostępny jest w sprzedaży od września 2015 roku.

Dr. Oetker

Dodaj komentarz

Twój email nie będzie widoczny w treści komentarza.
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane.

Więcej w Ciasta, Ciasto, Ciasto i krem, Ciasto w proszku, Dr. Oetker, Krem
Delecta prezentuje produkty do dekoracji ciast i deserów Decorada

Delecta wchodzi w segment produktów do dekoracji ciast i deserów, wprowadzając na rynek linię naturalnie smacznych posypek pod nazwą Decorada....

Zamknij