Marka Gellwe tuż przed Wielkanocą poszerza swoje portfolio dodatków do pieczenia. Jako ekspert w spełnianiu najsłodszych zachcianek wprowadza cukier puder, idealny dodatek do ciast i deserów.
„Gellwe od wielu lat cieszy się zaufaniem konsumentów, ponieważ oferuje najwyższej jakości dodatki do domowych wypieków i deserów. Przed Wielkanocą, która dla większości pań domu wiąże się z przygotowywaniem świątecznych ciast i deserów zdecydowaliśmy się wprowadzić cukier puder, niezastąpiony dodatek w każdej kuchni. Jesteśmy przekonani, że najwyższej jakości produkt szybko zdobędzie zaufanie naszych konsumentów.”
– powiedziała Paulina Włodarska, Dyrektor Marketingu firmy FoodCare.
Cukier puder marki Gellwe oferowany jest w najpopularniejszej gramaturze, 400-gramowym opakowaniu typu doypack, które pozwala na optymalną ekspozycję na sklepowych półkach. Wygodne zamknięcie za pomocą struny umożliwia długie przechowywanie produktu po jego otwarciu bez utraty walorów smakowych. Kolorystyka i elementy graficzne opakowania budzą ciepłe domowe skojarzenia. Z tyłu opakowania znajduje się przepis na wspaniałą i szybką babkę marmurkową.
Cukier puder marki Gellwe dostępny jest w rekomendowanej cenie 3,50 PLN.
FoodCare