Pyszne sosy p​ełne warzyw Bonduell​e​

Francuska, meksykańska, włoska i węgierska kuchnia stały się inspiracją dla lidera na rynku konserw warzywnych. Bonduelle stworzył gotowe sosy o unikalnych smakach charakterystycznych dla kulinarnych zakątków świata.

Nowe sosy pełne dużych kawałków warzyw przyrządzone z naturalnych receptur z czterech zakątków świata są doskonałe na dowolną okazję. Idealnie komponują się z ryżem, makaronem czy kaszą. Uzupełnieniem ciekawych mieszanek warzywnych i pomidorowego sosu jest właściwy dobór przypraw charakterystycznych dla każdego kraju. Bonduelle proponuje cztery smaki kryjące się pod oryginalnymi nazwami: Pikantny Meksyk, Słoneczna Italia, Węgierska Uczta i Aromatyczna Prowansja.

Pikantny Meksyk

Pyszne warzywa: pieczarki, papryka, kukurydza, fasola czerwona, cebula w sosie pomidorowym z nutką kuminu i ostrego pieprzu kajeńskiego to prosta i smaczna kompozycja Bonduelle wywodząca się z kuchni meksykańskiej. Wystarczy dodać mielone mięso i ryż, by stworzyć własne chilli con carne. Dobre także z sosem do tortilli.

Słoneczna Italia

To nowy pomysł na spaghetti. Doskonały pomidorowy sos Bonduelle z prawdziwą bazylią i czosnkiem oraz najwyższej jakości warzywami takimi jak pieczarki, papryka, marchewka, groszek i cebula. Wystarczy połączyć z mięsem i podać z makaronem posypanym parmezanem.

Węgierska uczta

W aromatycznym sosie pomidorowym Bonduelle zastosowano unikalną na rynku recepturę z oryginalnym dodatkiem ogórka konserwowego i ostrej musztardy. Całość dopełniają pieczarki, papryka i cebula. Doskonale smakuje z ulubionym mięsem bądź chrupiącym pieczywem.

Aromatyczna Prowansja

To szybkie i aromatyczne danie z pysznymi warzywami, pieczarkami, cukinią, papryką i cebulą w sosie pomidorowym z ziołami prowansalskimi i czosnkiem. Propozycja Bonduelle na pyszny obiad to zapiekany w piecu kurczak po prowansalsku.

Bonduelle

Dodaj komentarz

Twój email nie będzie widoczny w treści komentarza.
Wszystkie pola oznaczone * są wymagane.